Social
Bach Exclusive – intiem celloconcert bij u thuis 

Bach Exclusive – intiem celloconcert bij uw thuis

Bent u op zoek naar een bijzonder en origineel cadeau? Boek dan het intieme huiskamerconcert Bach Exclusive! Of trakteer jezelf op deze onvergetelijke ervaring!

 

Intieme sfeer

Professioneel celliste Jacqueline Hamelink verzorgt een celloconcert op maat in uw eigen huis. In een ontspannen sfeer en onder het genot van een kopje thee bespreekt Jacqueline samen met u uw wensen en behoeftes. Heeft u behoefte aan rust en  inspiratie of zoekt u juist kracht? Neem plaats op de heerlijke sofa. Laat je meevoeren door cello en Bach. U kunt altijd rekenen op een onvergetelijke ervaring in een intieme sfeer.

 

Suites voor cello

De muziek van Bach raakt onze ziel en geest. Het ontroert, betovert, troost en verblijdt. De beroemde cellosuites van Bach brengen de luisteraars in een bepaalde  gemoedstoestand.  Elke suite van Bach is gecomponeerd in een andere toonsoort, waarbij elke toonsoort staat voor een andere gemoedstoestand. Met Bach Exclusive kunt u de batterij weer helemaal opladen en komt u naar buiten als een ontspannen en herboren mens.

 

Praktisch

Bach Exclusive is een muziekperformance voor 1 à 2 speciaal voor in de huiskamer (groter gezelschap in overleg) Uiteraard kan Bach Exclusive ook plaatsvinden op een andere gewenste locatie, mits de cello en de sofa naar binnen kunnen. Bach Exclusive is speciaal afgestemd op uw wensen. Het programma duurt ongeveer 50 minuten, inclusief een voor- en nabespreking (20 minuten) en een op maat gemaakt concert ( 30 minuten).  Datum, tijdstip en locatie worden gepland in overleg met u.

 

Mocht u een groter gezelschap hebben dan is Bach GroepsTherapie! de performance voor u.

 

Prijs

Op aanvraag.

 

Vragen?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of mogelijkheden.